Ne prodaju se izvan zg, totalno su zasrali stvar, cini se da ni ja necu dobit Uzasna organizacija, i jos k tome i lazi:u novinama su objavili nekoliko prodajnih mjesta na koja su ljudi isli i ostali nasanjkani- prodavalo se jedino na maksimirskom....
Haha, odustala sam prije nego sam se razocarala!!! Ma nakon one frke sa stonesima vise nemam povjerenja u organizacije koncerata.... Prvo Balasevicev mini debakl u Rijeci, onda svi ostali koncerti.... A i skupe su im karte, do neki dan sam se doslovno divila onima koji ce dat 2000 funti za koncert Creama u Londonu, ali za nase prilike i Bijelo dugme je dobro pretjeralo s cijenom od 200 kuna za par sati gnjecenja negdje na pol terena... Covjece, su ovi culi ono " I don't care for history?!"
a mislim stvarno! Ja sam doslovno bila luda 27. i 28.! Bas su govna usrana. Znali su da ce sve prodat u zgb i da nema potrebe da ih daju u ostale gradove ali da jedan sugavi zadar, split, rijeka... nisu mogli dobit bar po 1000 karata. Pa i ja bi cekala od 3 ujutro. Mejde... Sto je najgore, i dalje zelim ici. Sluzbeni oglas: kupujem 3 karte za bijelo dugme.
Ma nisu karte rasprodane, još ih možeš nabavit.. ht je kupio 5000 karata i samo gledaju kome će ih poklonit i tako... uglavnom su firme pokupovale
Ma sad se "pregovara" o tome dal da se i juzna tribina pusti u prodaju sto bi reklo da se na dan koncerta bude prodavalo jos 15 000 karata, barem je tako cula mater jedne moje frendice. Let's hope so............
Ma tko ih jebe. Sto sam trebala u Zagreb ici po karte iz Rijeke? Ako mi nece prodat kartu po normalnoj cijeni i u blizini nek se jebu. Da su Stonesi ili Floydi dalo bi se razmislit. Karte za Zurich se moglo nabavit u Rijeci, vozili su nam ih iz Slovenije ljudi iz agencije.... Pa pricajmo o organizaciji.
Samo da nesto pitam..jel netko ovdje pratio OZ na HRT2? Meni je serija bila strava, pa sam mislila zvat onu njihovu liniju za gledatelje i molit ih da puste reprize u sklopu onog Retrovizora sto bude preko ljeta navecer.
Serija je bila odlična ali ne bih mogao pogledati reprize, pogotovo zato što nakon svake epizode pomisliš kakva govna ljudi mogu biti
Pazite provale: karte za Bijelo dugme su se mogle rezervirati unaprijed u Dallasu vec pred mjesec dana, a bila je i neka web strana na kojoj su se mogle kupiti karte. A ono... Hvala na obavjesti, rano su se sjetili
Ja nabavila karte. Preko teske veze naravno i to je odvratno. enivej... sverceri ce sigurno prodavat karte i to za masnu lovu. u splitu se prodavalo oko 2000 prije tjedan dana. gadi ti se... sta ima novog, osim dugmeta? sta radite?