Yes that's right, i supported Nazi's... I'm an Ustaša and i hate Serbian people, Muslims and Jews too... Where are you from??
Pomozite svi koji idete na Dugme u Zagrebu 22.6.! Kada se mogu kupiti karte, gdje, koliko kostaju, i da li se moze naruciti online ili telefonom? Zahvaljujem unaprijed!!
karte idu u prodaju 27.5. na travi 200kn (za usporedbu-iron maiden je bio 200kn...), neke 2 tribine 150 i neka tribina valjda najlosija 120kn. i sorry... zinka
E puno hvala, jos samo nesto: negdje sam procitala da se karte prodaju samo jos 27., tj. u ovaj petak, i da je ostalo svega nekih 9000 karata. Jel to istina?
The lands that today comprise Croatia were part of the Austro-Hungarian Empire until the close of World War I. In 1918, the Croats, Serbs, and Slovenes formed a kingdom known after 1929 as Yugoslavia. Following World War II, Yugoslavia became a federal independent Communist state under the strong hand of Marshal TITO. Although Croatia declared its independence from Yugoslavia in 1991, it took four years of sporadic, but often bitter, fighting before occupying Serb armies were mostly cleared from Croatian lands. Under UN supervision, the last Serb-held enclave in eastern Slavonia was returned to Croatia in 1998.
sve ozbiljnije razmisljam dal da idem... sto vise mislim sve mi vise slièi da ce to bit jedno veliko sranje.... ne znam zasto...
Ma mene fino bas briga! Mislim da necu skoro imat priliku da uzivo poslusam jedan takav bend koji jos k tome slusam vec godinama i znam sve pjesme, a ide i drustvo! Ak nabavim kartu, idem, pa makar i bilo sranje, sto sumnjam. Ma dao bog meni kartu, jer se onom odvratnom kolom vise ne mogu trovat
hahaha! idem i ja i jebe mi se ! dapace, jedva cekam! i daj vise odjebite s tim prepucavanjima o proslosti. zato nam jwe i drzava u kurcu jer nikako da se maknemo sa mrtve tocke. najbolje da sad mrzimo i njemce i talijane a i britance sta su pola svita osvojili za vrime novih otkrica. ma gadi mi se ... STARFUCKER!