--- And another one bites the dust Oh, why can I not conquer love? And I might've thought that we were one Wanted to fight this war without weapons And I wanted it, and I wanted it bad But there were so many red flags Now another one bites the dust Yeah, let's be clear I'll trust no one You did not break me I'm still fighting for peace I've got thick skin and an elastic heart But your blade it might be too sharp I'm like a rubber band until you pull too hard I may snap and I move fast But you won't see me fall apart 'Cause I've got an elastic heart I've got an elastic heart Yeah, I've got an elastic heart And I will stay up through the night Let's be clear, won't close my eyes And I know that I can survive I'll walk through fire to save my life And I want it, I want my life so bad I'm doing everything I can Then another one bites the dust It's hard to lose a chosen one You did not break me I'm still fighting for peace I've got thick skin and an elastic heart But your blade it might be too sharp I'm like a rubber band until you pull too hard I may snap and I move fast But you won't see me fall apart 'Cause I've got an elastic heart I've got thick skin and an elastic heart But your blade it might be too sharp I'm like a rubber band until you pull too hard I may snap and I move fast But you won't see me fall apart 'Cause I've got an elastic heart I've got thick skin and an elastic heart But your blade it might be too sharp I'm like a rubber band until you pull too hard And I may snap and I move fast But you won't see me fall apart 'Cause I've got an elastic heart I've got an elastic heart ---- И ещё один падает в прах. О, почему я не могу победить любовь? И я, возможно, думал, что мы едины. Хотел сражаться в этой войне без оружия. И я хотел этого, и очень хотел. Но было так много красных флагов. Теперь ещё один кусает пыль. Да, давайте проясним: я никому не доверяю. Ты меня не сломил. Я всё ещё борюсь за мир. У меня толстая кожа и эластичное сердце. Но твой клинок может оказаться слишком острым. Я как резинка, пока ты не потянешь слишком сильно. Я могу лопнуть, и я буду двигаться быстро. Но ты не увидишь, как я разваливаюсь на части. Потому что у меня эластичное сердце. У меня эластичное сердце. Да, у меня эластичное сердце. И я не буду спать всю ночь. Давайте проясним, не сомкну глаз. И я знаю, что смогу выжить. Я пройду сквозь огонь, чтобы спасти свою жизнь. И я хочу этого, я так хочу своей жизни. Я делаю всё, что могу. А потом ещё один кусает... Пыль Тяжело терять избранного. Ты не сломил меня. Я всё ещё борюсь за мир. У меня толстая кожа и эластичное сердце. Но твой клинок может быть слишком острым. Я как резинка, пока ты не потянешь слишком сильно. Могу лопнуть, но я быстро двигаюсь. Но ты не увидишь, как я разваливаюсь. Потому что у меня эластичное сердце. У меня толстая кожа и эластичное сердце. Но твой клинок может быть слишком острым. Я как резинка, пока ты не потянешь слишком сильно. Могу лопнуть, но я быстро двигаюсь. Но ты не увидишь, как я разваливаюсь. Потому что у меня эластичное сердце. У меня толстая кожа и эластичное сердце. Но твой клинок может быть слишком острым. Я как резинка, пока ты не потянешь слишком сильно. И могу лопнуть, но я быстро двигаюсь. Но ты не увидишь, как я разваливаюсь. Потому что у меня эластичное сердце. У меня толстая кожа и эластичное сердце. Но твой клинок может быть слишком острым. Я как резинка, пока ты не потянешь слишком сильно. И могу лопнуть, но я быстро двигаюсь. Но ты не увидишь, как я разваливаюсь. Потому что у меня эластичное сердце. У меня эластичное сердце. ---- І ще один зникає О, чому я не можу перемогти кохання? І я міг би подумати, що ми одне ціле Хотів вести цю війну без зброї І я хотів цього, і я дуже цього хотів Але було так багато червоних прапорців Тепер ще один зникає Так, давай будемо відвертими, я нікому не довірятиму Ти мене не зламав Я все ще борюся за мир У мене товста шкіра та еластичне серце Але твоє лезо може бути занадто гостре Я як гумка, поки ти не потягнеш занадто сильно Я можу зламатися, і я рухатимуся швидко Але ти не побачиш, як я розвалююся Тому що в мене еластичне серце У мене еластичне серце Так, у мене еластичне серце І я не спатиму всю ніч Давай будемо відвертими, не заплющу очей І я знаю, що можу вижити Я пройду крізь вогонь, щоб врятувати своє життя І я хочу цього, я так сильно хочу свого життя Я роблю все, що можу Потім ще один зникає Важко втратити обраного Ти не Зламай мене Я все ще борюся за мир У мене товста шкіра та еластичне серце Але твоє лезо може бути занадто гостре Я як гумка, поки ти не потягнеш занадто сильно Я можу зламатися, але я рухатимуся швидко Але ти не побачиш, як я розвалюся Тому що в мене еластичне серце У мене товста шкіра та еластичне серце Але твоє лезо може бути занадто гостре Я як гумка, поки ти не потягнеш занадто сильно Я можу зламатися, але я рухатимуся швидко Але ти не побачиш, як я розвалюся Тому що в мене еластичне серце У мене товста шкіра та еластичне серце Але твоє лезо може бути занадто гостре Я як гумка, поки ти не потягнеш занадто сильно І я можу зламатися, але я рухатимуся швидко Але ти не побачиш, як я розвалюся Тому що в мене еластичне серце У мене еластичне серце - The word for heart appears to be the same for both. :-(