www.passengers.hr Bacite oko kad stignete. (i moliom vas ignorirajte lapsove naseg webmastera.Kad se radi o datumima uvijek je malo dezorijentiran) Nadam se da ste svi dobro, peace!!!!!!!!!!!!
Ma tu smo mi Ajd procitaj pa se prikljuci (please read and join discussion) http://hipforums.com/forums/showthread.php?t=68908
A fora je! Ma ja ti imam zemljista na Krku tonu i to cu jednom upotrijebiti u slicne svrhe... Ono.... KAd budem imala tonu slobodnog vremena i volje da se tomu posvetim.
Pozdrav svima, ja sam nova ovdje i drago mi je da se ovdje pronasao i poneki Hrvat. Cime se bavite trenutno, sto slusate?
Ma nisu svi, evo ja odlucih provjeriti malo sto ima nova. Dosadno je i bolje mi je da idem spavat! Sto ima novo u metropoli nase male zemlje? Sutra idem u Zagreb sa razredom i nemam pojma sto cu radit cijelo popodne.
Idemo gledat neku izlozbu o zivotu u srednjem vijeku, trebalo bi bit zanimljivo, pa cemo vidjet. Vracamo se tek navecer vlakom pa cu vjerojatno malo lunjat po gradu i moram se nac s jednim frendom koji je u zg u skoli. Bas slusam Doorse super mi je ova stvar Love street ( to mi je sad palo na pamet ).
i ja bi u zg... ah... jel ide ko na bijelo dugme? kad se karte prodaju i posto? ako neko ide bila bi fora da se vidimo