hej ljudi, sto ima? ma ignorirajte me, brijem. Još ne mogu vjerovat da je Richards uspio past s palme.
Mene treba vodit u kladionicu i pustit da se kladim. Ubola bi ih masu, garantiram. Koncert je otkazan!!!! HEHEHEHE kako dobro pogadam! Ja sam iz Rijeke inace.
otkazan? eh,eh. nego, rijeka. svratit ću u rijeku ovo ljeto, ou yes. baš mi je malo čudno što sam naišla na croatian people ovdje.
Daj zeno ne budi luda, odi nekamo gdje se ima sto za radit!!!! Ovdje moras bit majstor improvizacije da ne umres od dosade... Ovaj grad je jedna veeeeeeeeelika selendra
Ovaj put zbog Richardsa. Prvih 15 koncerata je otkazano, Zg je 15ti. Cudo jedno, konacno se nasi saberu i sve naprave i onda ovaj padne s palme
prvo sam mislila da ću ići na taj koncert, ali kad sam čula cijenu pao mi je mrak na oči. tako da bio koncert otkazan ili ne - i don't care, ionako ne idem.
pa ako si is SB a ona pita ima li koga iz hrvatske, ona valjda kuži hrvatski. magdaleena, sudržavnice, zdravo.
Bok ekipa, vidim da sam zakasnio koju godinu sa prijavom na ovom forumu Valjda ste jos aktivni da malo procakulamo
A evo, tek sam nedavno otkrio ovaj forum iako sam dosta vremena provodio na hippy.com pa eto da vam se javim i ja Vidim da se vise ne raspravlja puno na ovoj temi...