Iako bi po mom misljenju bilo normalno da ovdje pricamo s o svemu, pa tako i o politici, ipak bolje da ne pocinjemo ovakvu raspravu, pogledaj samo onu pricu gore o hrvatsko-srpskom ratu. Nemojmo se svadjat oko politike, ajmo readije o necem lijepom Odakle si ti? I naravno, dobro dosla na HipForumse!
yes. former yugoslavian republic. this word ''pogledi'' you wrote bellow means ''views''. what you want to say, i'll write it correctly?
Eto pljudi i mene nakon 100 godina! Uskoro koncert Rolling Stonesa u Zagrebu, ja idem, tko jos ide? vidimo se u prvom redu!!!! PIs on!
Ma smetlari jedni!!!!! Ja cu popizdit. Eto ja vam saljem pozdrav itd.... Ako tko bude zainteresiran da ide u Milano javite se....
Hi, I'm Alberto from Italy. I'm 28 years. If you want come here in Italy, I wait you! I live in beautiful Garda lake. Bye
Evo ljudi nasmijte se malo.... ZNAS DA ZIVIS U 2006 KAD..... > > > > 1. Slucajno uneses password u brojcanik mikrovalne > > > > 2. Nisi igrao soliter sa pravim kartama vec godinama > > > > 3. Imas listu od 15 telefonskih brojeva kako bi dobio 3 clana svoje > > obitelji > > > > 4. Saljes email osobi koja sjedi za stolom do tebe. > > > > 5. Tvoj razlog zasto nisi u kontaktu sa familijom i prijateljima je taj > > sto oni nemaju email! > > > > 6. Parkirao si se u dvoristu vlastite kuce, uzimas mobilni i zoves da > > vidis ima li koga u kuci da izadje i pomogne ti da izneses namirnice iz > > auta! > > > > 7. Svaka reklama na tv-u ima web adresu u dnu ekrana. > > > > 8. Napustanje kuce bez mobilnog aparata je razlog za paniku(koji nisi > > imao prvih 10, 20 ili 30 godina zivota) i razlog da se vratis kuci i > > uzmes ga. > > > > 10. Ustanes ujutro i ides online cak prije ispijanja prve kafe. > > > > 11. Pocinjes pokretati svoju glavu lijevo desno da se nasmijes. : ) > > > > 12. Citas ovo, klimas glavom i smijes se. > > > > 13. Cak jos gore, tacno znas kome ces proslijediti ovaj email. > > > > 14. Tako si zauzet da nisi primijetio da nema stavke broj 9 na ovoj > > listi! > > > > 15. Sad si zastao i provjeravas da li stvarno nema stavke 9 na ovoj > > listi > > > > SAD SE SMIJES SAMOME SEBI > > > > SAD HAJDE IDI, FORWARD OVO SVOJIM PRIJATELJIMA. ZNAS DA ZELIS TO!!