Mali dio sajta za sve one koji pricaju na srpskohrvatskom, srpskom, crnogorskom, bosanskom, hrvatskom... Pricajte ljudi da se i mi cujemo... Bojan, Bar, Crna Gora, SFRJ
the first guys asks in which language shall i write (bosnian,croatian,serbian and etc.) to which the second guy says just write in the local language
Sta se radi u Novom Sadu? Nisam bio od Exit-a. Je li i kod vas dosadno kao na moru? Nama je sinoć padala kiša, i to je bio nesto najzanimljivije ovog ljeta. Sve u svemu... Pozdrav
Nazalost dosadno je jako,posebno ako si kao ja celo leto proveo u njemu Ali .......eto.......19 pocinje Beer fest u Beogradu pa ce eto biti zabave a i gitarijada ce uskoro.....a more.......blago tebi...na moru sam zadnji put bila 1995...covece:&
MAybe I should start to talk in Lithuanian somewhere ...., but here are no people from my country, so nobody will understand
Ja samo gledam gdje da pobjegnem sa mora. Sinoć sam trbao da idem na ENTRANCE, ali sam imao obaveza u Baru. Bilo je DNB veče, a ja sam slušao sve to na kompu kući. A imao sam i para da odem. Što se tiče mora, ja ću danas da odem poslije 2 nedjelje malo da se okupam. Meni se kupanje svodi na kadu i tuš. Na moru je gužva. I to od kakvih ljudi. A puštaju i narodnjake i Vlada Georgijeva. Žao mi je što neću biti na Beer Festu, ali mora od nečeg da se živi. Pozdrav
Nije cudno, samo nismo navikli. Drago mi je da su poceli da se javljaju ljudi. Malo po malo, bice nas. Pozdrav iz Bara...
Ne moras da se zalis sto su ti propali filmovi. Ja sam jednom imao 150 evra i kupio digitalni. Od tad nisam ni vidio para u komadu. I kad ih vidim samo ih proslijedim. Ali bar mogu da se slikam. I to mnogo. Bilo sta. Ali moja omiljena slika je tu pred vama...
Oh...this pisses me off :$! I wish I knew serbian (I'd love to)...the only thing I know is volim te (Mytja volim te!!!)